06 August 2010

Feeding Bottle ==>TOMMEE TIPPEE

HOT !!!! HOT!!!!HOT ITEM!!!
COLOURED TOMMEE TIPPEE BOTTLE (9oz)
AVAILABLE IN BLUE , WHITE PINK COLOUR
Each at RM29.90
CLOSER TO NATURE FEEDING BOTTLE
(BPA FREE)
5oz - RM32.90 now RM29.90
          9oz -RM 33.90 now RM 29.90(limited stock)
12oz-RM34.90 now RM33.90


CLOSER TO NATURE FEEDING BOTTLE (TWIN PACK)
5oz RM 53.90 now RM 48.90
9oz RM 56.90 now RM49.90  

CLOSER TO NATURE FEEDING BOTTLE (TRIPLE PACK)
9oz RM76.90 now RM65.90
TOMMEE TIPPEE TEATS
(Pack of 2)
** SLOW FLOW
** MEDIUM FLOW
** FAST FLOW
 RM24.90 now RM23.90

7 comments:

ana said...

yang triple pack tu dah termasuk postage ke?

Nuraihan Mohd Saleh said...

botol susu ug 5oz twin pack tu ada lg x?

liTTle BiRDie said...

Yang teat for medium n fast ade?

puteri said...

teat for medium flow ada x?

Anonymous said...

nak tanya yg CLOSER TO NATURE FEEDING BOTTLE (TWIN PACK)5oz ada stok tak?

Anonymous said...

i nak yg 9oz tu mcmane nak bli?

Baby Stuff Online said...

hi, semua item yg ada kat blog ni semua ready stock..

berminat boleh isi form kat bawah atau sms sy 012-4451770

Post a Comment

Order Now

 

Baby Stuff Online © 2011 Designed by NC